Korting bij Greetz.nl

Bij Greetz.nl bestel jij welke kaart dan ook met korting!

Ga naar Greetz.nl

Greetz.nl kortingscodes

Gratis bezorging van alle bubbels bij Greetz.nl

Hebben jullie een reden om te proosten? Bij Greetz.nl geldt er gratis bezorging van alle mousserende wijnen en champagne. Vul de code BUBBELS in tijdens het afrekenen om de korting te ontvangen.


Geldig t/m 21-08-2017
Klik hier voor de kortingscode

20% korting op alle Australian chocolade bij Greetz.nl

Ben jij verslaafd aan chocolade? Probeer dan eens Australian chocolade. Bij Greetz.nl ontvang je nu 20% korting op dit assortiment. De korting is in de prijs verwerkt.


Geldig t/m 21-08-2017

Smul er op los met taart en gebak van Greetz.nl

Iets lekkers voor bij de koffie? Greetz.nl biedt nu ook taart en gebak, vers van de bakker. Je kunt kiezen uit taarten, donuts, cupcakes, layercakes, kindertaarten, gesorteerd gebak en zakelijk gebak. Personaliseer ze en smul er op los.


Geldig t/m 31-12-2017

Het maandboeket voor €19,95 bij Greetz.nl

Per maand selecteert Greetz.nl een mooie bos bloemen voor een scherpe prijs. Je koopt deze nu voor €19,95. Profiteer er van en haal dit zonnige bosje in huis of geef het cadeau.


Geldig t/m 31-08-2017

21% korting op alle kaarten bij Greetz.nl

Greetz.nl viert de zomer en geeft jou 21% gradenkorting op alle kaarten. Je kunt ook zelf kaarten creëren met foto's, leuk he. Gebruik de code ZOMERNL om de korting te ontvangen.


Geldig t/m 21-08-2017
Klik hier voor de kortingscode

€5,- korting op relatiegeschenken en kaarten bij Greetz.nl

Een relatiegeschenk nodig? Verras diegene met een mooi cadeau en kaart. Shop deze nu met €5,- bij Greetz.nl. Voer de code ZAKELIJK17 in om van de kortingen te profiteren.


Geldig t/m 27-08-2017
Klik hier voor de kortingscode

Nieuwste Greetz.nl kortingsacties per e-mail