Hoe kunnen wij je helpen?

Kortingdeals maakt online shoppen leuker en goedkoper! Kortingdeals verzamelt alle beschikbare kortingscodes en acties van ruim 2.000 aangesloten webshops, zodat jij met korting kunt shoppen! Bespaar met onze kortingscodes het hele jaar door op je aankoopbedrag, laat je bestelling gratis verzenden of profiteer van andere topacties!

Wat is een kortingscode?

Met kortingscodes kan je geld besparen op je online aankopen. Een kortingscode vertegenwoordigt een bepaalde korting in euro's, een kortingspercentage of bijvoorbeeld gratis verzending. Het werkt heel simpel. Bij de online bestelling wordt gevraagd of je een kortingscode - ook wel actiecode, vouchercode, promotiecode of voordeelcode genoemd - hebt. Vul de kortingscode hier in en de korting wordt direct verrekend. Kortingscodes zijn een simpele manier om minder te betalen voor online aankopen.

Hoe vind ik kortingscodes en acties op Kortingdeals?

Wij streven ernaar alle beschikbare kortingscodes van alle webshops en fysieke winkels op onze website te plaatsen. Met de zoekboxen op onze website kan je makkelijk zoeken naar de beschikbare kortingscodes en acties van een bepaalde webshop. Ook kun je je aanmelden op onze nieuwsbrief. Wij sturen jou dan regelmatig nieuwe beschikbare kortingscodes en acties per e-mail. Je kunt je zelfs aanmelden voor een nieuwsbrief van een specifieke webshop!

Gebruik je kortingscode of ga naar de actie

Heb je de kortingscode gevonden? Klik dan op de button met de kortingscode. De kortingscode wordt dan gelijk gekopieerd, doe vervolgens je aankoop in de webshop en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webshop. Heb je een interessante actie gevonden? Klik dan op de link 'Naar de webshop' en je komt op de betreffende webshop terecht.

Kan iedereen gebruik maken van de kortingscodes en acties?

Ja, kortingscodes en acties op Kortingdeals zijn gratis en voor iedereen. Je hoeft je niet aan te melden of in te loggen op de website om kortingscodes of acties te kunnen gebruiken.

De kortingscode werkt niet, of de actie is onvindbaar. Wat nu?

Werkt een kortingscode of actie van Kortingdeals niet? Laat het ons weten. Jouw feedback helpt ons om de website en de vermelde kortingscodes en acties up-to-date te houden. Kortingscodes en acties die zijn verlopen of niet werken, kan je aan ons doorgeven via het contactformulier op de website.